Messoudi bezig aan zijn afscheidstournee op het Kiel? "De trainer wil niet verder met mij", "Symbolisch om in 1A te stoppen"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Kiel
| 32 reacties

Stoppen of doorgaan? En waar? Mo Messoudi (Beerschot Wilrijk) zit met veel vragen

Messoudi bezig aan zijn afscheidstournee op het Kiel? "De trainer wil niet verder met mij", "Symbolisch om in 1A te stoppen"
Foto: © photonews

Op zijn 35ste is Mo Messoudi intussen in de herfst van zijn carrière beland. Hij is overigens de enige, nog actieve voetballer die voor de club met stamnummer 13 heeft gespeeld. Een afscheid in 1A, opnieuw met die mythische '13', symbolischer kan het haast niet.

Het was de voorlaatste thuiswedstrijd van Beerschot Wilrijk dit seizoen en Mo Messoudi mocht nog eens in de basis starten. Een uitzwaaiwedstrijd voor de 35-jarige speler/analist? Niet als het aan hem ligt.

“Ik ben vragende partij om nog een jaartje door te gaan. Bij promotie kan ik sowieso nog wel een seizoen bij de club blijven en we zijn er vrij zeker van dat we naar 1A gaat. Alleen heeft de trainer aangegeven dat hij niet met me verder wil”, legde Messoudi uit.

En als het niet Beerschot wordt, dan wordt het wellicht niks. "Ik heb altijd gezegd dat ik bij Beerschot wil stoppen. Ik kan het niveau in 1B of amateur wel aan, maar de symboliek zou te mooi zijn."

Tegen Charleroi liet hij alleszins zien dat de goesting er nog was.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa League Play-offs - Finale

Nieuwste reacties