Real Madrid kan niet lachen met mopje van Spurs-coach en reageert prompt met officieel statement
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 4 reacties

Real Madrid kan niet lachen met mopje van Mauricio Pochettino

Real Madrid kan niet lachen met mopje van Spurs-coach en reageert prompt met officieel statement

Op zaterdag 1 juni vormt Wanda Metropolitano, het gloednieuwe stadion van Atlético Madrid, het decor voor de Champions League-finale tussen Liverpool en Tottenham Hotspur. En dan zijn mopjes waarbij de Madrileense rivaal betrokken is helemaal uit den boze. Nietwaar, Mauricio Pochettino?

Beide Engelse clubs zullen gebruik maken van de trainingsvelden van Real Madrid om de finale van het kampioenenbal voor te bereiden. De Spurs overnachten blijkbaar in een hotel dicht bij het trainingscomplex van de Koninklijke en daarom vond coach Pochettino het tijd voor een mopje.

"Ik heb Florentino Perez (voorzitter Real, red.) gevraagd om op het trainingscomplex te mogen slapen, maar dat mocht alleen als ik coach van Real zou worden", grapte de 47-jarige Argentijn. 

Daar konden ze in de Spaanse hoofdstad echter niet mee lachen, aangezien Pochettino in het verleden gelinkt werd aan Real. De Koninklijke pakte vrijdag dan ook uit met een statement om duidelijkheid te verschaffen. 

'Verrast'

"Real Madrid is verrast door de uitspraken van Tottenham-coach Mauricio Pochettino, over een verzoek aan onze club om in onze accomodatie te overnachten tijdens de Champions League-finale", staat er te lezen. "Real Madrid wil dan ook benadrukken dat het onwaar is dat dit verzoek er was."

"Liverpool gebruikt onze accomodatie op zaterdag in 1 juni, Tottenham doet dat op donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei. De overnachtingen worden voorzien door de UEFA."

Meer nieuws

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties