Doelman van Club Brugge straks aan de slag bij de buren?

Doelman van Club Brugge straks aan de slag bij de buren?
Foto: © photonews

Club Brugge heeft mogelijk onderdak gevonden voor één van de spelers die het liever kwijt dan rijk is. Doelman Guillaume Hubert weet al een tijdje dat hij mag vertrekken. Er is een opvallende gegadigde voor Hubert, namelijk Cercle Brugge.

Bij Club willen ze jeugdtalent Nick Shinton alle kansen geven om door te groeien. Daarom kiezen ze voor hem als derde doelman. Bijgevolg is Hubert overbodig in Jan Breydel. De Belgische Fransman stapte na vijf jaar Standard in 2017 over naar Brugge, maar daar kwam hij amper aan de bak.

Mogelijk kan hij wel in dezelfde stad blijven vertoeven. Er zijn gesprekken aan de gang tussen Club en Cercle over een mogelijke uitleenbeurt van Hubert, zo meldt Het Laatste Nieuws. Bij groen-zwart zijn ze op zoek naar een vervanger voor Miguel Van Damme, bij wie er opnieuw leukemie werd vastgesteld.

Badiashile ook op komst?

Of Hubert bij Cercle dan zoveel meer speelkansen gaat krijgen, is wel de vraag. De verwachting is dat AS Monaco ook nog zijn doelman Badiashile zou stallen bij Cercle en deze zou dan wellicht de nieuwe nummer één worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties