Boze Malinovskyi countert Mazzu: "Het was mijn beslissing"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 19 reacties

Ruslan Malinovskyi zegt dat hij zelf besliste om niet mee op stage te gaan

Boze Malinovskyi countert Mazzu: "Het was mijn beslissing"
Foto: © photonews

Genk is op stage vertrokken en het deed dat zonder Ruslan Malinovskyi. Felice Mazzu liet weten dat hij de Oekraïnse middenvelder thuis liet omdat hij mentaal niet klaar was. Woorden die bij Malinovskyi zelf in het verkeerde keelgat zijn geschoten.

Er ligt een bod van om en bij de 15 miljoen euro van Sampdoria op tafel voor de middenvelder. Maar Genk twijfelt nog en Malinovskyi wou zelf reageren op zijn afwezigheid op de stage. “Omdat ze zich niet aan hun woord houden en mijn verklaringen verdraaien”, zegt hij in Het Nieuwsblad. “Het was mijn beslissing om niet mee te gaan op stage."

"Ik zei dat eerlijk aan de coach omdat ik de opbouw van zijn nieuwe ploeg niet wilde verstoren. Ik zag dat als een teken van mijn respect voor hem en voor Genk. Ik zou veel kunnen zeggen, maar ik verkies dat niet te doen uit respect voor mijn ploegmaats, de supporters en de club. Maar ik houd niet van deze situatie. Geloof me, het is niet mijn schuld."

Mijn vrouw is zwanger en deze hele situatie maakt haar nerveus

Hij wil dus niet als zondebok aangewezen worden. "Mijn vrouw is zwanger en ik ben bang voor haar. Deze hele situatie maakt haar nerveus. Zolang mijn zaakwaarnemer onderhandelt met Genk, wens ik verder niets meer te zeggen. Wel hoop ik dat Genk mij niet ­langer in een slecht daglicht zet, zodat ik de club kan verlaten als een vriend.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties