Glen De Boeck legt sterkte van zijn spits uit, maar wil zich graag nog versterken met Lokeren: "Al meer vertrokken dan bijgekomen"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 7 reacties
Glen De Boeck legt sterkte van zijn spits uit, maar wil zich graag nog versterken met Lokeren: "Al meer vertrokken dan bijgekomen"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren is stilaan op kruissnelheid aan het komen richting nieuwe seizoen. De supporters zijn al enthousiast, maar coach De Boeck hoopt nog op versterkingen.

"Het draait momenteel goed met de jongens die er al zijn, maar er moet natuurlijk nog wel wat bijkomen. We zullen zien hoe we ons verder moeten versterken", aldus coach Glen De Boeck. Die mocht afgelopen weekend nog een nieuwkomer begroeten: Jun Amano.

"Dat wordt een extra wapen, maar we moeten ook nog een nieuwe spits hebben. Onze nieuwkomer doet het goed en als hij de hele competitie zou kunnen dragen is dat goed, maar je moet toch ook een alternatief hebben", liet de coach zich uit over Anel Hajric en een mogelijke extra aanvaller.

Niet te snel beslissen, maar wel de juiste keuzes maken

"Anel heeft veel scorend vermogen, maar we moeten zien dat we de juiste beslissingen nemen. De mercato is nog anderhalve maand open. We moeten dus niet te snel beslissen, maar we moeten wel de juiste keuzes maken."

Bij de supporters was er al een hoerastemming tijdens de wedstrijd tegen Monaco, maar De Boeck predikt rust: "Zoveel is er nu ook nog niet bijgekomen. Een centrale verdediger en een spits die scoort, maar er zijn nog veel dezelfde spelers van vorig seizoen. En eigenlijk is er al meer vertrokken dan er al bijkwam."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties