Anderlecht-spits doet geheimzinnig over toekomst, maar: "De aanwezigheid van Kompany is een belangrijk argument"
Clint Vens
| 12 reacties

Isaac Kiese Thelin lijkt voorlopig de eerste optie in de spits bij paars-wit

Anderlecht-spits doet geheimzinnig over toekomst, maar: "De aanwezigheid van Kompany is een belangrijk argument"

De Anderlecht-jonkies blijven indruk maken in de voorbereiding van de recordkampioen. Tussen al dat jong geweld lopen er ook enkele ervaren rotten. Isaac Kiese Thelin is met zijn 27 jaar een ouderdomsdeken in dit paars-wit.

De Zweedse spits, terug in Neerpede na een uitleenbeurt aan Bayern Leverkusen vorig seizoen, mocht aan de aftrap starten in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Benfica (1-2). De voormalige aanvaller van Waasland-Beveren lijkt de eerste in de pikorde voor Vincent Kompany, in afwachting van een nieuwe nummer negen. 

Nieuw seizoen, nieuwe kans

Thelin leek al op voorhand afgeschreven bij de landskampioen, maar bewijst met zijn drie goals in de oefencampagne dat de honger er nog steeds is. "Het doet deugd dat ik met goals de ploeg kan helpen. In de eerste plaats moet ik prof blijven. Ik lig onder contract bij Anderlecht en ik moet mijn best doen en hard blijven werken. Nadien zien we wel wat er komt."

Of Thelin ook dit seizoen blijft in Anderlecht hangt voor een groot stuk af van de nieuwe trainer: "Ja, ik heb met Kompany over mijn toekomst gesproken, maar dat blijft tussen ons. Ik voel me goed in het systeem, in de beslissing of ik blijf of niet, zal de aanwezigheid van Kompany een grote rol spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties