Vrancken vreest extra sancties niet: "Minpunten zouden absurd zijn, maar belangrijkste is 1A"

Redactie
| 23 reacties
Vrancken vreest extra sancties niet: "Minpunten zouden absurd zijn, maar belangrijkste is 1A"
Foto: © photonews

Er viel een enorme last van de schouders van Wouter Vrancken op oefenstage in Nederland, toen duidelijk werd dat Malinwa volgend seizoen dan toch in 1A zal aantreden.

"Ik zag een andere groep op training. De nervositeit was toegenomen en iedereen was bezorgd, nu zijn die zorgen van de baan. De spelers zijn bevrijd", aldus Wouter Vrancken in Het Laatste Nieuws.

"Sterkhouders als Verrips, Engvall en Storm die blijven? Dat zorgt voor een mentale ommekeer. 1A was het allerbelangrijkste."

Puntenstraf?

Zelfs een mogelijke puntenstraf op het hoogste niveau is niet meteen een domper op de feestvreugde bij Mechelen: "Voor de carrières van de spelers en voor de hele club is voet­ballen in 1A het allerbelangrijkste. Minpunten of niet. Ik geloof ook niet dat onze topspelers door die sancties zouden vertrekken. Zelfs wanneer er een topclub aanklopt, staan ze niet te springen om KV te verlaten."

"Minpunten zouden absurd zijn, maar met minpunten in 1B zouden we ook twee jaar vast zitten. Dan begin ik liever sowieso in 1A." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties