Interview Youssouf Niakaté blikt bij ons terug op zijn magnifiek seizoen: "Die staande ovatie tegen Anderlecht ..."

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 2 reacties
Youssouf Niakaté blikt bij ons terug op zijn magnifiek seizoen: "Die staande ovatie tegen Anderlecht ..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

25 goals in 40 wedstrijden? Het seizoen van Youssouf Niakaté in 1B bij Union was er eentje om enorm van te genieten. De aanvaller komt terug op zijn mooiste momenten.

Youssouf Niakaté trekt naar Al-Wehda, maar hij wilde eerst tegenover onze redactie nog eens terugkomen op zijn prachtig seizoen. "Ik had meteen het vertrouwen van Union SG, ook al kende ik de competitie niet."

"Ik had er enorm veel zin in en heeft het zich uitbetaald. Alex Hayes die me kwam halen in Bologne en me heeft aangeven om een echte diepe spits te worden in plaats van een flankspeler: ik ben er hem nog steeds dankbaar voor, het was een prima keuze."

"We hadden een mooie groep, met een prima ambiance. De coach was een echte orkestmeester, de supporters waren prachtig - zowel bij winst als verlies", was Niakaté vol lof voor zijn ex-ploeg. Al is er natuurlijk één moment dat voor hem absoluut een hoogtepunt was.

"De staande ovatie tegen Anderlecht? Dat was een ongelooflijk souvenir. Het bracht me zoveel emoties, dat zal voor altijd in mijn hoofd blijven zitten. Ik herinner het me nog zoals het gisteren was", besloot de aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties