Supporters van Racing Genk vinden dat deze doelman de vervanger moet worden van Vukovic: "Hij moet een kans krijgen"

Nils Wens
| 3 reacties
Supporters van Racing Genk vinden dat deze doelman de vervanger moet worden van Vukovic: "Hij moet een kans krijgen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Slecht nieuws voor Racing Genk. Danny Vukovic, hun eerste doelman, is geblesseerd uitgevallen op training en het ziet er niet goed uit. De doelman zou een half jaar geblesseerd zijn.

Volgens de supporters is dit een zware aderlating. Hij was een belangrijke speler op het veld en in de kleedkamer. Dat vertelt Wout Vranken, lid van supportersclub "De Witte". "Het is zeker een aderlating. Vuko heeft een hele belangrijk rol in de kleedkamer en weet als geen ander hoe je op je verdediging moet inspelen."

Ook de beheerder van fanpagina 'KRC Genk since 1988' is ontgoocheld. "Natuurlijk zou een half jaar jammer zijn. Zowel voor hem als voor de club. Hij mist zo mogelijk de kans op CL en wij moeten toch een sterkhouder en echte leider missen."

Coucke

De vraag is nu wie er in de goal moet staan als vervanger. Volgens beide supportersclubs zou Gaëtan Coucke nu wel eens een kans kunnen krijgen. De doelman werd vorig jaar uitgeleend aan Lommel en daar speelde hij sterk. 

"Gaëtan Coucke heeft bij Lommel een heel seizoen bewezen dat hij een uitstekende keeper is en nu kan hij dat bij ons tonen. Voor Jackers, die enkel wilt blijven voor 1ste doelman is dit ook een kans om te grijpen", klinkt het bij Wout Vranken, lid van supportersclub "De Witte".

De beheerder van fanpagina 'KRC Genk since 1988'  vindt ook dat Coucke een kans moet krijgen. "Ze mogen Coucke nu een kans geven. Hij heeft enorm veel potentieel en Genk blijft nu eenmaal een club die eigen jeugd kansen wilt geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties