Dortmund wint op een diefje Duitse Supercup na tovenarij van negentienjarig toptalent

Borussia Dortmund heeft zaterdagavond de Duitse Supercup gewonnen. De Borussen wonnen met 2-0 van Bayern München.

Thorgan Hazard ontbrak bij Dortmund met een lichte blessure. Axel Witsel was er wél bij. Bayern had 66 procent balbezit en het meeste kansen, maar kwam vroeg in de tweede helft toch op achterstand. Paco Alcácer scoorde de 0-1. Maar wat gezegd van het voorbereidende werk van de negentienjarige Jadon Sancho?

Twintig minuten later verdubbelde Sancho de score. 2-0 was meteen ook de eindstand. De Engelse tiener lijkt klaar om te knallen dit seizoen.