Verstraete meteen belangrijk voor Köln! Ex-Buffalo schiet de beslissende strafschop binnen

Arjen T'Sjoen
| 1 reacties

Geen fijne avond voor de Buffalo's in Moeskroen, maar wel voor Birger Verstraete. De centrale middenvelder was meteen beslissend voor 1. FC Köln.

In de Duitse beker nam 1. FC Köln het op tegen het lager geklasseerde Wehen Wiesbaden. Verstraete stond aan de aftrap, Sebastiaan Bornauw die vorige week de overstap maakte bleef heel de wedstrijd op de bank.

Het was Köln dat de wedstrijd vroeg op zak leek te hebben via doelpunten van Cordoba en Kainz, maar na de rust keerde Wiesbaden terug naar 2-2. In de verlengingen kwam Köln opnieuw op voorsprong via Kyereh, maar opnieuw keerde Wiesbaden terug.

Strafschoppen

In de strafschoppenreeks bleek Köln vervolgens het meest koelbloedig. Verstraete zette de laatste strafschop perfect om. Volgende week beginnen Bornauw en Verstraete de Bundesliga op het veld van Wolfsburg.