Lukebakio en Herta Berlijn smeren Bayern München meteen puntenverlies aan

Simon Wauters

Bayern München is er niet in geslaagd om de drie punten te pakken op de openingsspeeldag van de Bundesliga. In eigen huis bleef het op 2-2 steken tegen Herta Berlijn.

Het eerste doelpunt uit de Duitse competitie werd na 24 minuten gescoord door –wie anders dan- Robert Lewandowski. Tien minuten later trapte Dodi Lukebakio knap de gelijkmaker tegen de touwen. (bekijk hier

Minder dan twee minuten later stond Bayern zelfs op achterstand. Marko Grujic (uitgeleend door Liverpool) legde de 1-2 binnen. Op het uur maakte Lewandowski gelijk, maar verder kwam de thuisploeg niet meer.

Zaterdagnamiddag kunnen Axel Witsel en Thorgan Hazard met Borussia Dortmund meteen twee punten voorsprong pakken op de Rekordmeister.