Arnar Gretarsson teleurgesteld na zwakke prestatie Roeselare: "We wilden een blok zetten"

Nils Wens
| 5 reacties

Roeselare verloor gisterenavond met 4-1 op het veld van Westerlo. Daardoor blijven ze mee op de laatste plaats staan met 1 op 9. Gretarsson was uiteraard niet tevreden over de wedstrijd van zijn ploeg.

Nochtans was de tactiek heel duidelijk. "We wisten dat het een moeilijke wedstrijd ging worden, dus daarom wilden we een blok zetten. Jammer genoeg krijgen we 2 doelpunten binnen via hoekschop en 2 via penalty.

Volgens Gretarsson was het moeilijk om zijn ploeg nog op te laden voor de tweede helft. "Bij de rust stond het al 4-1, dus dan is het moeilijk om nog uit de kleedkamer te komen. We wilden onze tactiek behouden en na de rust kregen we geen doelpunten meer binnen."

Fouten

Gretarsson vindt dat zijn ploeg te veel fouten heeft gemaakt. "We waren goed gestart aan de wedstrijd, maar uiteindelijk werd het 4-1 en het is een zware uitslag. We maakten te veel fouten", aldus de coach op de persconferentie.

Door deze nederlaag blijft Roeselare mee op de laatste plaats staan. Ze haalden nog maar 1 op 9 en lijken een moeilijk seizoen tegemoet te gaan.