Verschueren licht tipje van de sluier: "Binnenkort stelt Anderlecht absoluut toptalent voor dankzij Arnesen"
Redactie
| 19 reacties

RSC Anderlecht is tevreden van het werk van Frank Arnesen.

Verschueren licht tipje van de sluier: "Binnenkort stelt Anderlecht absoluut toptalent voor dankzij Arnesen"
Foto: © photonews

Frank Arnesen kreeg de voorbije weken meermaals het verwijt dat hij nog geen meerwaarde heeft betekend bij RSC Anderlecht. Michael Verschueren is het daar allesbehalve mee eens.

Frank Arnesen werd vorig seizoen binnengehaald als dé man die met zijn connecties het nieuwe Anderlecht moest helpen uittekenen. Ondertussen vragen een pak fans zich af wat hij al heeft gedaan.

Michael Verschueren neemt alvast de verdediging op zich. “Frank stuurt de scoutingcel aan”, klinkt het bij de sterke man in Het Belang van Limburg. “Bovendien zorgt hij ook voor de kwaliteitscontrole.”

Met één telefoontje naar iemand uit zijn adresboekje weten we soms alles

Michael Verschueren

“Met één telefoontje naar iemand uit zijn adresboekje weten we soms alles: fitheid, vormpeil, makelaar,... Hij speelde een belangrijke rol in de transfer van Michel Vlap. En dankzij Arnesen huren we Derrick Luckassen voor een prijsje van PSV.”

Toptalent op komst?

Verschueren licht zelfs nog een tipje van de sluier op. “Binnenkort zal er dankzij Frank een absoluut toptalent zijn handtekening zetten bij Anderlecht. Hij is dus heel waardevol voor ons.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties