Genk-aanvaller Ndongala werd beschuldigd van winkeldiefstal: "Dit is een schande"
Arjen T'Sjoen
| 46 reacties

Dieumerci Ndongala werd beschuldigd van winkeldiefstal

Genk-aanvaller Ndongala werd beschuldigd van winkeldiefstal: "Dit is een schande"
Foto: © photonews

Gisteren beleefde Racing Genk-aanvaller Dieumerci Ndongala een erg vreemd moment. Hij ging inkopen doen in de H&M in Vilvoorde en werd aangehouden door de politie.

Op Instagram reageerde Ndongala op de gebeurtenissen: "Ik ging wat spullen kopen voor mijn kinderen, ondanks dat ik niet van de winkel hou". De Congolese international betaalde zijn spullen, maar werd bij het buitengaan plots tegengehouden door de politie. "De winkel had hen gebeld en ik werd gefouilleerd en mijn zak werd gecheckt. Ze zochten blijkbaar 'een zwarte met dreadlocks'. Nadien heb ik mijn verkochte spullen teruggegeven en mijn geld teruggeëist." Ndongala dient mogelijk klacht in tegen de winkel.

De winkel bood intussen al verontschuldigingen aan. Bij Het Laatste Nieuws kwamen ze met een korte verklaring: "In die winkel in Vilvoorde hebben we de laatste tijd veel last van diefstallen. De politie heeft daarop gezegd dat we hen direct moesten verwittigen als er zich nog eens iets voordeed. Meneer Ndongala zou zich verdacht gedragen hebben en dus hebben we meteen de politie gebeld. Na controle door de agenten bleek dat hij betaald had."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties