De Bruyne ooit bij Anderlecht? "Binnen een jaartje of 7"
Arjen T'Sjoen
| 42 reacties

Kevin De Bruyne zou na zijn carrière bij Manchester City naar RSC Anderlecht kunnen

De Bruyne ooit bij Anderlecht? "Binnen een jaartje of 7"

Jarenlang waren Kevin De Bruyne en Vincent Kompany ploegmaats bij Manchester City en de Rode Duivels. Kevin De Bruyne gaf nu in een interview aan dat hij wel eens dezelfde terugkeer naar België zou kunnen maken.

In 2015 kwam Kevin De Bruyne bij Manchester City terecht. De aanvallende middenvelder bouwde meteen een goede band op met Vincent Kompany en samen wonnen ze twee landstitels, een FA Cup en drie keer de League Cup. In The Sun reageerde hij op het vertrek van Kompany: "Ik mis Kompany hier intussen al. Toen City me vier jaar geleden wou, belde hij me constant op met de vraag wanneer ik zou komen."

Hij hoopt dan ook dat Kompany het goed zal doen bij Anderlecht: "Ik hoop dat hij als speler-manager een fantastische carrière kan uitbouwen net zoals bij Manchester City. Zijn invloed hier binnen de club was enorm. De manier waarop hij hier afscheid heeft kunnen nemen was fantastisch."

De Bruyne naar Anderlecht?

Kevin De Bruyne beloofde intussen al dat hij dezelfde weg zal bewandelen als Kompany: "De volgende stap in mijn carrière ligt al vast: Anderlecht. Binnen een jaartje of zeven zie ik zo'n terugkeer wel zitten." De Bruyne zal overigens niet meespelen tijdens de afscheidswedstrijd van Vincent Kompany, zaterdag speelt Man City alweer in de Premier League tegen Norwich. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties