Goalgetters Bastien en Lestienne getuigen na belangrijke zege: "Voor hen die me in moeilijke momenten zijn blijven steunen"

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Oostende
| 2 reacties
Goalgetters Bastien en Lestienne getuigen na belangrijke zege: "Voor hen die me in moeilijke momenten zijn blijven steunen"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Maxime Lestienne en Samuel Bastien waren de drijvende krachten achter de 1-4 overwinning van Standard in en tegen Oostende. De goalgetters getuigen.

Samuel Bastien ging na zijn doelpunt meteen vieren met de supporters van Standard aan de andere kant van het stadion: "Het was voor een vriend van me die me overal volgt. Ik draag het doelpunt aan hem en de supporters van Standard op."

"Ze tonen veel emotie, daar doe ik het voor. De drie punten zijn natuurlijk het belangrijkste, al is scoren zeker leuk", gaf de goalgetter van dienst aan. "Ik heb vorig jaar moeilijke momenten gekend en dus is dit doelpunt ook voor hen die belangrijk zijn geweest in die momenten, alsook mijn ouders."

Bevrijdend doelpunt

Ook Maxime Lestienne deed van zich spreken met twee doelpunten: "Geen idee waarom de VAR nog werd bevraagd bij dat eerste doelpunt. Bij mijn tweede had ik gezien dat de keeper wat uit zijn doel stond en dus probeerde ik de bal rond hem te trappen."

"Dat is me ook gelukt en het was bovendien ook een belangrijk doelpunt, want de 1-3 heeft ons helemaal bevrijd. Tot dan kon het nog keren, maar door de 1-3 hebben we ook nog de 1-4 kunnen maken. Ik ben tevreden van onze tweede helft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties