Zulte Waregem heeft vervanger beet: "Hij zal de club en onze partners nog verrassen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 1 reacties

Zulte Waregem heeft een nieuwe commercieel directeur

Zulte Waregem heeft vervanger beet: "Hij zal de club en onze partners nog verrassen"
Foto: © photonews

SV Zulte Waregem heeft een vervanger voor de naar AA Gent vertrokken Tyan Kastelijn bet. Miguel De Ruyck wordt de nieuwe commercieel directeur. Hij is bij Essevee sinds januari verantwoordelijk voor het salesdepartement. Eerder was Miguel actief als Accountmanager "Sport" bij AB Inbev.

“Miguel heeft de voorbije jaren niet alleen een groot netwerk uitgebouwd in de bedrijfswereld, hij is ook een man met een hart voor voetbal”, reageert CEO Eddy Cordier. “De voorbije acht maand heeft hij meegeholpen de positieve dynamiek in en rond de club verder te ontwikkelen. Miguel zal de club en onze partners zeker nog verrassen met zijn vernieuwende ideeën en aanpak.”

Mogelijkheden, uitdagingen, ambitie en enthousiasme zijn de vier drijfveren die volgens De Ruyck Essevee uniek maken. “We zijn gevestigd in het epicentrum van ondernemend Vlaanderen. Het zeer gevarieerde aanbod van de beste businessformules en het stadiondossier zijn bijzondere troeven van deze club. Ik steek het niet onder stoelen of banken: ik wil er alles aan doen om “tope”, vanuit een sterke regionale verankering, van Essevee de grootste club in het zuiden van Oost- en West-Vlaanderen te maken”, klinkt Miguel De Ruyck zeer ambitieus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties