Reactie Het geloof blijft bij Anderlecht: "Tuurlijk geloven we nog in play-off 1 en de titel"

Het geloof blijft bij Anderlecht: "Tuurlijk geloven we nog in play-off 1 en de titel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er zit weinig continuïteit in bij Anderlecht. Deze keer stond Alexis Saelemaekers ineens als linkse aanvaller en Francis Amuzu rechts. Geen geslaagd experiment. Al moet er wel bijgezegd worden dat de twee meer moesten verdedigen dan aanvallen.

Saelemaekers verwoordde wat iedereen had gezien. "We hebben weinig te zeggen. Club was gewoon beter. We hebben ze te veel laten spelen. Ze mochten opbouwen zonder dat hen iets in de weg werd gelegd. Onze pressing was niet goed genoeg. En dan konden ze van alle kanten infiltreren. Het bleef maar komen...", zuchtte hij.

Hopelijk nemen ze dat mee in de analyse

Saelemaekers kende zelf ook niet de beste match. "Ja, dat geef ik toe. Maar het was moeilijk, want ik heb maar weinig ballen gezien. Hopelijk nemen ze dat mee in de analyse, want ik wil blijven spelen, op welke positie dan ook."

En de moed geeft hij nog niet op. "In de play-offs is nog alles mogelijk." Zaak wordt om in die play-off 1 te geraken, want die is na acht wedstrijden al redelijk ver weg. "We hebben ook al een moeilijke kalender gehad. We hebben alle grote ploegen al gehad. Tuurlijk geloven we nog in play-off 1 en de titel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties