Beerschot zit met grote problemen: "Ik zou niet serieus overkomen als ik dat niet zou bevestigen"

Beerschot zit met grote problemen: "Ik zou niet serieus overkomen als ik dat niet zou bevestigen"
Foto: © photonews

Drie nederlagen op vier verplaatsingen voor Beerschot... Dat zijn geen cijfers waarmee je kan thuiskomen als titelkandidaat. Stijn Vreven is zich bewust van het probleem.

Beerschot zit in vieze papieren voor de eerste periodetitel. Ze staan pas vijfde en hebben vijf punten achterstand op leider Virton. Als OHL wint, kunnen dat er zes worden op de Vlaams-Brabanders. 

"We hebben het niet goed gedaan", begon Stijn Vreven zijn persbabbel. "We lieten ruimte aan de beste spelers van Virton en hebben niet genoeg druk gezet. En dan scoren ze door een individuele fout van ons."

Beerschot had kansen, maar profiteerde niet. "De beste speler van Virton was hun doelman Moris. Dat wil iets zeggen. Maar de cijfers zeggen dat het 3-0 is. Het resultaat staat er."

Het probleem buitenshuis wordt zo nog wat meer in de verf gezet. "Ik zou niet serieus overkomen als ik zou zeggen dat dat geen probleem is. Het is begonnen in Roeselare. We hadden daar 15 corners en 15 kansen, maar konden daar niks uit puren. Als we onze doelen willen bereiken moeten we winnen op verplaatsing. Maar ik blijf geloven dat we dit kunnen omkeren..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties