Vanheusden had vandaag de armband: de verdediger en Preud'homme reageren

Nils Wens
| 1 reacties
Vanheusden had vandaag de armband: de verdediger en Preud'homme reageren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Limburgse verdediger, die voor het eerst dit seizoen begon, kwam met de armband het veld op. Hij deed het meer dan behoorlijk, al had hij ook niet veel werk.

Sinds vorig jaar is Zinho Vanheusden een leider in de verdediging van Standard. Hij is kapitein geworden op de leeftijd van slechts 20 jaar. "Ik had een paar namen in gedachten gezien de afwezigheid van Mpoku, Carcela en Emond," verklaarde coach Michel Preud'homme.

Kostas Laifis zou een andere goede optie zijn geweest. "Ik vond dat onze jonge speler die zich bij het team aansloot, Belg is en die beide talen spreekt, het verdiende". Vanheusden speelde zoals gewoonlijk met gemak. "We hebben de indruk dat hij nooit meer weg is gegaan', glimlachte de T1 uit Luik. "Behalve de krampen aan het einde van het match, wat bewijst dat hij een lange weg heeft afgelegd om op dit niveau te presteren."

Vanheusden was bijzonder tevreden. "Het is een eer om deze armband te dragen. Ik ben blij dat de coach me vertrouwt. Maar ik denk er niet te veel over na. Ik doe zoals gewoonlijk en doe mijn best zoals altijd", reageerde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties