Lamkel Ze begraaft de strijdbijl met Bolat en vooral met zichzelf: "D'Onofrio, de coach en Defour hebben met me gesproken"

Lamkel Ze begraaft de strijdbijl met Bolat en vooral met zichzelf: "D'Onofrio, de coach en Defour hebben met me gesproken"
Foto: © photonews

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Dat Didier Lamkel Ze 'een specialleke' is, weet intussen wel iedereen. Maar bovenal blijft het gewoon een goeie voetballer. Dat bewees hij tegen Cercle Brugge nog eens. Er was zelfs een opstootje op het veld waarbij de Kameroener in geen velden of wegen te bekennen was. "Ik heb geleerd!"

Lamkel Ze was tot nu toe meer in het nieuws gekomen omwille van zijn capriolen dan om zijn voetbalkwaliteiten. "Ik heb geleerd uit mijn fouten", vertelde hij. "D'Onofrio, de coach en Defour hebben met me gepraat. Ik weet dat ik bepaalde dingen moet veranderen en daar werk ik aan."

Ook het incident met Sinan Bolat wil hij oplossen. "Ik heb geen probleem met hem. Wat er gebeurde blijft in de kleedkamer. Laten we zeggen dat hij bepaalde dingen zei. Maar als hij me goeiedag zegt, doe ik dat ook. 

Ook de fans geven hem niet op. De Antwerpenaren houden wel van goeie voetballers met een hoekje af. "Ja, ik voel me geliefd. Ik kreeg duizenden berichtjes voor mijn verjaardag. Ik weet dat ik kalmer moet worden op het veld, maar er zit beterschap in. Ik bleef toch al kalm?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties