Wesley Hoedt blikt tevreden terug op zijn eerste weken bij Antwerp

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 5 reacties
Wesley Hoedt blikt tevreden terug op zijn eerste weken bij Antwerp

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Na zijn transfer op deadline day startte Wesley Hoedt prompt tweemaal in de basis bij Antwerp. Het won die twee matchen na de interlandbreak ook: met 1-2 op Anderlecht en thuis met 3-1 tegen Cercle Brugge. De Nederlandse verdediger blikt dan ook tevreden terug op zijn debuut bij zijn nieuwe club.

Wesley Hoedt paste dit seizoen niet in de plannen van de manager van Southampton, waarna de Engelse club meewerkte aan een uitleenbeurt met aankoopoptie naar Antwerp. Daar werd meteen op hem gerekend en de Nederlander bracht het er goed van af.

Goede sfeer

"Ik ben erg sterk begonnen hier vind ik, maar dit is natuurlijk nog maar het begin. Ik heb al lang geen wedstrijden meer gespeeld en ook in de voorbereiding kwam ik weinig in actie", wees Hoedt naar zijn conditie. "Ik voel me fit en ik word steeds fitter. Ook met m'n enkel gaat het beter."

De wedstrijd tegen Cercle Brugge was de vuurdoop van Hoedt in het Bosuilstadion. "De sfeer was goed, maar ik heb me laten vertellen dat een van de rustigere wedstrijden was. Ik vond de sfeer nu al super en het veld is ook fantastisch", had hij alleen maar lof voor zijn nieuwe club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties