Mohamed Messoudi over ontslag Stijn Vreven: "Het moment verrast me"

Dante Bellon
| 3 reacties
Mohamed Messoudi over ontslag Stijn Vreven: "Het moment verrast me"
Foto: © photonews

Mohamed Messoudi is verrast door het moment dat Beerschot zijn coach Stijn Vreven aan de deur zette. "Ik had het misschien na de nederlaag in Virton verwacht", zegt de ex-Beerschotspeler.

Mo Messoudi is ietwat verrast door het moment dat zijn ex-club Beerschot Stijn Vreven aan de deur zet. De analist verklaarde aan Sporza waarom: "Ik had het eerder na de 3-0-nederlaag in Virton verwacht, maar niet na de 1-1 bij Union. Uiteindelijk behielden ze het vertrouwen in Vreven."

Ook vorig seizoen was de competitiestart van de Ratten niet naar behoren, maar na enkele weken kreeg Vreven zijn team dan toch op de rails. Uiteindelijk miste Beerschot(-Wilrijk) op een haar na de promotie naar 1A. "Toen wonnen ze nog de tweede periode, maar wat de ploeg de laatste weken uitstraalt is misschien de rekening die hij nu gepresenteerd kreeg."

Propere Handen

Volgens Messoudi speelt ook Operatie-Propere Handen zijn rol in het niet zo denderende spel van Beerschot. "Het kan ermee te maken hebben dat ze door de beslissing van de rechtbank een opdoffer kregen die ze niet verwacht hadden. Ikzelf heb nog een deel van de voorbereiding meegedaan en iedereen ging er toen nog vanuit dat we in 1A zouden spelen. Je moet ook een ploeg hebben die zich minstens één periode kan focussen. Er zijn wat sterkhouders vertrokken afgelopen zomer en de nieuwkomers moesten zich aanpassen aan het soms wel bitsige voetbal."

Losada

Assistent-coach Hernan Losada volgt Vreven op. Messoudi gelooft in de kwaliteiten van de Argentijn: "Hij zit samen met Jan Van Winckel in de technische commissie en bepaalde mee welke spelers er kwamen. Nu moet hij tonen dat hij er in zijn eerste job als hoofdcoach een ploeg van kan maken. Hij heeft de capaciteiten om trainer te zijn in 1A of 1B. Hij kent de club door en door."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws