Zinho Vanheusden, een geboren leider: "Mijn transfer verandert niks"

Pierre Ghislain
Pierre Ghislain
| 5 reacties
Zinho Vanheusden, een geboren leider: "Mijn transfer verandert niks"
Foto: © photonews

Het EK met de beloften zag hij aan zijn neus voorbijgaan, maar Zinho Vanheusden is ondertussen helemaal terug bij de U21 én bij Standard.

"Het publiek van Standard je naam horen roepen in je eigen stadion? Dat is een unieke sensatie en daar heb ik echt van genoten", aldus Vanheusden over zijn terugkeer door de grote poort met een invalbeurt tegen het Portugese Guimaraes.

"Dat ik ondertussen ook kapitein mocht zijn? Het was een hele eer en ik was heel fier om die aanvoerdersband te mogen dragen. Standard is mijn club, maar het deed me vooral deugd dat ik in die wedstrijd tegen Eupen niet geblesseerd raakte en we konden winnen. Toen voelde ik dat we terug waren."

Ben dezelfde speler van altijd gebleven 

"Ik wil nu blijven doorgroeien met dit Standard, aan het buitenland denk ik nog niet. Dat ik de duurste transfer uit de geschiedenis van de club was? Dat verandert niks voor mij. Wie voetbal speelt, denk daar niet aan."

"Nu ben ik terug, nu kan ik opnieuw alles gaan geven voor deze club. Ik train zoals altijd en ik ga alles blijven geven. Ik blijf dezelfde Zinho Vanheusden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties