Sinds zijn komst bij PSG lag Neymar al meer dan 300 dagen in de lappenmand

Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti
| 3 reacties
Sinds zijn komst bij PSG lag Neymar al meer dan 300 dagen in de lappenmand
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neymar blesseerde zich afgelopen weekend tijdens de vriendschappelijke interland tussen Brazilië en Nigeria. Al na een tiental minuten moest de aanvaller van PSG het veld verlaten.

Neymar zal een maand niet op het veld staan bevestigde PSG in een communiqué. Daardoor mist de Braziliaanse superster zeven matchen, waaronder de dubbele confrontatie tegen Club Brugge in de Champions League en de Clasico tegen Olympique Marseille.

Een flinke opdoffer voor de Franse landskampioen die het alweer een aanzienlijke periode zonder sterspeler Neymar moet doen. De laatste weken was hij erg beslissend voor het team. Ook in de eerste vijf matchen van het seizoen moest Paris Saint-Germain het zonder de Braziliaan zien te klaren. 

Je kan er nog moeilijk omheen kijken dat Neymar wel erg vaak in de lappenmand ligt. Hij mist jaarlijks een heleboel partijen en speelt voor een slordige 37 miljoen euro per jaar. Sinds zijn transfer naar PSG is Neymar al meer dan 300 dagen onbeschikbaar geweest.

De enkel, de voet en de adductoren hebben hem allemaal al parten gespeeld en tel daar nog eens de vier weken voor de huidige blessure bij. Sinds 2017 bleef Neymar voor PSG in 48 van de 123 gespeelde wedstrijden, verspreid over alle competities, geblesseerd langs de kant. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties