Reactie Simon Deli na de nederlaag: "Vijf doelpunten slikken in eigen huis, dat is onaanvaardbaar !"

Alexandre Fiammetti
Arjen T'Sjoen en Alexandre Fiammetti vanuit Brugge
| 23 reacties
Simon Deli na de nederlaag: "Vijf doelpunten slikken in eigen huis, dat is onaanvaardbaar !"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Simon Deli werd afgelopen zomer binnengehaald als de vervanger van Stefano Denswil bij Club Brugge. De centrale verdediger deed het tot nu toe uitstekend, maar had het dinsdagavond ook bijzonder moeilijk tegen de snelle aanvallers van PSG.

Simon Deli was na de wedstrijd duidelijk ontgoocheld en draaide er niet omheen. "Vijf doelpunten slikken in eigen huis is onaanvaardbaar! We hadden het gewoon beter moeten doen zelfs toen we al op achterstand stonden. Deze wedstrijd moeten we nu zo snel mogelijk vergeten", aldus de verdediger na afloop van de wedstrijd. "We maakten veel te veel defensieve fouten gedurende de wedstrijd en tegen een topclub als PSG betaal je dat cash."

Toen Kylian Mbappé erbij kwam, ging het allemaal nog een stuk sneller bij de Franse landskampioen: "We gaven hem toch wel enkele cadeaus. Uiteraard is het een fantastische speler en feliciteer ik hem met zijn hattrick. Of er nog een groot gat is met de Europese top? Dat denk ik niet. We hebben een team dat met iedereen kan concurreren, maar niet op deze manier. We maakten gewoon te veel fouten dat is alles. Real Madrid verloor ook met 3-0 van PSG." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties