Interview Matz Sels voelt zich goed in Straatsburg, maar:"Ik blijf ambitieus"

Florent Malice
Florent Malice vanuit Strasbourg
| 0 reacties
Matz Sels voelt zich goed in Straatsburg, maar:"Ik blijf ambitieus"

Matz Sels doet het uitstekend in Frankrijk. Zijn contract bij Straatsburg werd zopas verlengd. Onze collega's van Walfoot trokken naar Frankrijk voor een gesprek met de ex-doelman van Lierse, AA Gent en Anderlecht.

Matz Sels is heel geliefd bij zijn Franse club. Vorige week nog speelde hij een sterke partij tegen OGC Nice. De sterkte prestaties van onze landgenoot werden beloond met een nieuw contract. Hoewel Straatsburg het niet goed doen in de Ligue 1, met een voorlopige zestiende plaats, heeft de doelman het er naar zijn zin.

Je hebt je contract hier net verlengd tot 2024. Het lijkt erop dat je het hier goed naar je zin hebt?

"Straatsburg heeft me een mooie kans gegeven na Anderlecht en mijn eerste seizoen was meteen goed. Deze contractverlenging is dan ook een mooie blijk van vertrouwen vanuit de club. Ik ben dan ook heel gelukkig hier. Alles is hier goed: de stad, de supporters... Ok, Straatsburg is misschien geen topclub, maar alles ligt dicht bij mekaar in de Ligue 1. Wie zegt dat ik nu bij een topclub zou spelen wanneer ik gewoon bij Anderlecht was gebleven?"

Je contractverlenging zorgt ook wel voor de nodige zekerheid voor de clubleiding. Als een club je wil binnenhalen, zal er betaald moeten worden. 

"Natuurlijk blijf ik ambitieus. Als een grote club me wil... ik ben nog altijd jong. Op mijn 27 jaar heb ik nog veel jaren voor me liggen als doelman. Ik wil me hier nu vooral blijven ontwikkelen bij een club die vertrouwen in me heeft."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties