Interview Matz Sels over Anderlecht : "Een bal in de tribunes moet eens kunnen, hoor"

Matz Sels over Anderlecht : "Een bal in de tribunes moet eens kunnen, hoor"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matz Sels volgt de Jupiler Pro League niet meer van nabij, nu hij in Frankrijk speelt voor Straatsburg. Toch vroegen we zijn mening over het project-Kompany.

Matz Sels waagt zch niet aan een grondige analyse van het Anderlecht van vandaag. "Daar kijk ik niet genoeg wedstrijden voor. Ik bekijk enkel de samenvattingen van Anderlecht, idem voor AA Gent. Ik kan dus weinig kwijt over het project van Vincent Kompany", is de Straatsburg-goalie eerlijk.

Over de doelmannenkwestie bij paars-wit en de komst van Hendrik Van Crombrugge is Sels wel duidelijk. "Of ik het normaal vind dat je een doelman kiest op basis van zijn voetballende kwaliteiten? Alles hangt af van de trainer en welke risico's hij durft te nemen. Als je ervoor opteert om van achteruit op te bouwen, dan ga je inderdaad op zoek naar een doelman met goede voeten", vertelt Sels. "Maar in het begin van het seizoen nam Anderlecht veel te veel risico's. Dat is de laatste tijd wel verbeterd, al voor de komst van Vercauteren. Als het gevaarlijk dreigt te worden, is het heus geen schande om eens een bal in de tribune te rammen, hoor", besluit Matz Sels

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties