Deschacht boos op zijn ploeg: "We hadden vandaag altijd moeten winnen van Anderlecht"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Waregem
| 10 reacties

Olivier Deschacht was zwaar gefrustreerd na de nederlaag tegen Anderlecht

Deschacht boos op zijn ploeg: "We hadden vandaag altijd moeten winnen van Anderlecht"
Foto: © photonews

Je hoeft er geen waarschuwingsbordje aan te hangen hoor als hij verloren heeft. Olivier Deschacht straalde 'be warned' uit na het verlies tegen Zulte Waregem. Dan weet je ook dat er een tirade gaat komen.

Dat Deschacht gemotiveerd was, kon je wel zeggen. We denken dat hij als centrale verdediger het meeste kilometers heeft afgelegd van heel Zulte Waregem. Maar hij kreeg zijn ploegmaats ook niet vooruit gebrand. "We hadden een game plan in de eerste helft en daar hebben er zich een paar niet aan gehouden", reageerde hij boos. 

"Een paar jongens waren echt niet op de afspraak. Dit was slecht tegen slechter. We hadden vandaag altijd moeten winnen van Anderlecht, zo zwak als ze waren. Maar wij waren nog iets zwakker. Dit was gewoon een slechte wedstrijd van beide partijen."

Play-off 1

Deschacht was erop gebrand te winnen van zijn ex-team, maar bleef met niks achter. "Kijk, we spreken over play-off 1, maar zo gaat dat niet lukken. Moesten we vandaag allemaal top geweest zijn, zou ik praten over play-off 1. Maar we waren allemaal zwak. Wat ik wel weet is dat we allemaal beter kunnen. Dus ik heb een goed gevoel voor de toekomst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties