Poll: Wie had u geselecteerd in de plaats van Vertonghen? Cobbaut, Engels, Vanheusden, ... ?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties

Poll: Wie had u geselecteerd in de plaats van Vertonghen? Cobbaut, Engels, ... ?

Poll: Wie had u geselecteerd in de plaats van Vertonghen? Cobbaut, Engels, Vanheusden, ... ?
Foto: © photonews

De recordinternational van de Rode Duivels moest verstek geven voor de interlands tegen Rusland en Cyprus, dus moest Roberto Martinez met een andere verdediger op de proppen komen. Zijn keuze viel op Elias Cobbaut. Had u dezelfde keuze gemaakt?

Elias Cobbaut was vorige zomer op het EK voor beloften actief en daar heeft de bondscoach uitgebreid kennis kunnen maken met de linksvoetige verdediger van Anderlecht. Bij de Brusselaars werd hij in het begin van het seizoen als noodoplossing gebruikt. Nu een keer op links, dan weer centraal achterin. Onder Vercauteren heeft Cobbaut een vaste plek in het centrum, maar wat als Sandler en Kompany terugkeren uit blessure?

Andere opties

Zinho Vanheusden was ook een mogelijke vervanger voor Vertonghen. De 20-jarige verdediger van Standard is opgenomen in de selectie van de Jonge Duivels en Martinez heeft met Verschaeren al een grote vis afgepakt van Johan Walem. Cobbaut komt niet in aanmerking voor de nationale beloften.

Dan is er nog het mysterie waarom Björn Engels, toch al even op een hoog niveau aan het spelen bij Aston Villa, er niet bij is. Daarnaast liet Christian Kabasele vorige week ook vallen dat hij naar het EK wil.

De keuze van de bondscoach viel uiteindelijk op Cobbaut. Stel, u bent bondscoach. Wie had u dan geselecteerd in de plaats van Jan Vertonghen? Kies uw antwoord in de onderstaande poll en discussieer via de reacties.

Wie had u geselecteerd als vervanger van Vertonghen?

7%
45%
38%
9%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties