OHL en Virton aan elkaar gewaagd, maar toch ziet Peter Maes een favoriet

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 1 reacties
OHL en Virton aan elkaar gewaagd, maar toch ziet Peter Maes een favoriet

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog een paar uur voordat Virton en Oud-Heverlee Leuven onderling uitmaken wie de eerste periodetitel in eerste klasse B op zak steekt. De twee teams zijn alvast aan elkaar gewaagd.

Virton heeft het thuisvoordeel en in de heenmatch won OH Leuven met het kleinste verschil. De ploeg die wint pakt de periodetitel en bij een gelijkspel is het oordeel van de Geschillencommissie over OHL - Union doorslaggevend. Het zal vrijdagavond van kleine zaken afhangen, maar toch ziet Peter Maes een ploeg met iets hogere winstkansen.

Thuisvoordeel

"OHL is een team met veel evenwicht, ervaring en kwaliteit en daartegenover staat een hecht collectief van Virton met een enorme wil om te winnen. Dat zag ik vorig weekend tegen Lokeren", aldus de trainer van Lommel in Het Belang van Limburg.

Ook Maes gaf aan dat het moeilijk was om een winnaar aan te duiden. "Ik denk dat OHL over een heel seizoen meer mogelijkheden ter beschikking heeft dan de tegenstander. Nu komt het op één match aan en Virton speelt thuis, dus zie ik hen toch winnen", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties