Marc Degryse geeft Club Brugge goede raad: "Kom uit die bubbel"

Marc Degryse geeft Club Brugge goede raad: "Kom uit die bubbel"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Zondag verloor leider Club Brugge zijn eerste competitiewedstrijd van het seizoen. Op het veld van Antwerp werd het 2-1. Analist Marc Degryse wikt en weegt de prestatie van de vice-kampioen en geeft hen goede raad.

"Ze moeten bij Club Brugge niet kwaad zijn op de media en de buitenwereld. De verantwoordelijke van de hetze afgelopen week lag bij één van hen", schreef Marc Degryse in zijn wekelijkse column voor Het Laatste Nieuws.

"Twee nederlagen in één week, dat is al even geleden. Ze moeten in de spiegel blijven kijken. Vormer overdreef op Antwerp in zijn analyse dat Club namelijk de beste ploeg was. Ze moeten in Brugge leren omgaan met de nieuwe status als nummer één. Dat is de harde wet van het topvoetbal."

Voorts had Degryse nog een goede raad klaar voor Blauw-Zwart. "Ik zei altijd dat ze zelf hun belangrijkste tegenstander zijn. Hup, uit die bubbel en weer focussen op het voetbal. Ze brengen dan wel het beste voetbal, maar moeten dan ook aanvaarden dat alles met een vergrootglas wordt bekeken. Ze konden zondag evengoed winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties