UPDATE 1 Amateur: Leider Deinze kan niet winnen, Lierse kan goede trend niet doorzetten en Seraing vergeet te profiteren

UPDATE 1 Amateur: Leider Deinze kan niet winnen, Lierse kan goede trend niet doorzetten en Seraing vergeet te profiteren

In de Eerste Amateurklasse ging het voetbal onverminderd verder, ook op zaterdag. Onder meer leider Deinze kwam in actie, net als Lierse-Kempenzonen.

UPDATE: op zondag liet Seraing de kans liggen om te naderen op leider Deinze, door 1-1 gelijk te spelen op bezoek bij Luik. De kloof blijft zo negen punten tussen het nummer 1 en de achtervolgers.

Deinze speelde in eigen huis tegen Dessel Sport, het nummer negen uit de competitie. Met 30 op 33 waren de Oost-Vlamingen prima begonnen aan het seizoen.

Tegen Dessel werden echter punten verloren, want Deinze slaagde er niet in om een doelpunt te maken in eigen huis: 0-0.

Lierse verliest

Lierse-Kempenzonen van zijn kant kon na een 8 op 12 de trend naar boven verder inzetten, maar het verloor in eigen huis met het kleinste verschil van Patro Eisden Maasmechelen en loopt zo een blauwtje op.

De bezoekers doen zo wel een goede zaak in de strijd om de top-4. Heist van zijn kant haalde uit in eigen huis tegen Olympic Charleroi: 4-0. 

Vriendschappelijke interlands

1e nationale

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e nationale

Nieuwste reacties