STVV houdt opties open en wil stunten met ex-bondscoach van de Rode Duivels

Redactie
| 16 reacties
STVV houdt opties open en wil stunten met ex-bondscoach van de Rode Duivels
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

STVV is momenteel op zoek naar een nieuwe coach na het ontslag van Marc Brys. Er weerklinkt alleszins een heel bekende naam op Stayen.

Takahisa Shiraishi wordt genoemd als kandidaat. De Japanner was vorig seizoen aan de slag als video-analist en assistent bij Excelsior Rotterdam, maar zit zonder job. Door de Japanse connectie bij de Kanaries zou zijn aanstelling een logische zaak zijn.

Al houdt STVV ook de situatie rond Marc Wilmots in het oog. De voormalige bondscoach van de Rode Duivels is momenteel aan de slag bij het nationale elftal van Iran, maar er duiken steeds meer geruchten op omtrent problemen en wanbetalingen.

Het terughalen van Das Kampfschwein naar de pintjesliga zou een stunt van formaat zijn voor STVV. Een stunt die weerklank zou krijgen tot in... jawel, Japan. Ook daar is Wilmots bekend als de coach die België terug glans gaf in het voetballandschap.

Stayen is bovendien bekend terrein voor Wilmots. De voormalige spits was er niet alleen actief in de jeugdreeksen en bij het eerste elftal, maar stond in het seizoen 2004-2005 al eens aan het roer van het Limburgse schip.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties