🎥 Radja Nainggolan zet Cagliari op weg naar schitterende comeback

Radja Nainggolan werd in november verkozen tot speler van de maand in de Serie A, maar onze landgenoot is ook de maand december goed gestart. Cagliari won in eigen huis van Sampdoria met 4-3, terwijl het een kwartier voor tijd nog met 3-1 in het krijt stond.

Na vijftig minuten leek de wedstrijd gespeeld. Sampdoria, waar ex-Genkenaar Omar Colley heel de wedstrijd speelde, stond op 0-2 na een strafschop van Quagliarella en een doelpunt van Gaston Ramirez.

Op het uur bracht Nainggolan terug spanning in de match op zijn gekende manier. Met een strak afstandschot in de hoek verschalkte hij de Sampdoria-doelman.

Fabio Quagliarella vergrootte quasi onmiddellijk de kloof door de 1-3 te scoren. In een dol slotkwartier kwam Cagliari op gelijke hoogte na twee doelpunten van Joao Pedro, waarvan een op assist van Il Ninja. Het duel leek op een gelijkspel af te steven, maar diep in blessuretijd scoorde Cerri alsnog het winnende doelpunt voor Cagliari.