Massimiliano Allegri kondigt de datum van zijn terugkeer als trainer aan: "Hij moet niet vrezen"

Nils Wens
| 0 reacties
Massimiliano Allegri kondigt de datum van zijn terugkeer als trainer aan: "Hij moet niet vrezen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Italiaanse coach is geen trainer meer sinds het einde van het seizoen 2018-2019. Toen verliet hij Juventus, maar nu hij wil zich niet haasten. Hij zal dus niet overnemen bij Arsenal.

Massimiliano Allegri is beschikbaar sinds het einde van zijn avontuur bij Juventus vorig seizoen. Hij wordt genoemd bij Arsenal, maar Freddie Ljungberg kan gelukkig zijn. De Italiaan is niet van plan om tijdens het seizoen een club over te nemen.

"Mijn terugkeer naar een bank? In juni. Ik weet niet of je het een sabbatsverlof kunt noemen of niet. Mijn agent en ik hebben onmiddellijk deze beslissing genomen. Zodra ik geen trainer meer was van Juventus, werd besloten om een jaar geen trainer te zijn," vertelde de Italiaan aan ESPN.

"Ik heb de kans om na te denken, om met mensen te gaan praten en om dingen te doen waar ik gepassioneerd over ben in mijn privéleven. Ik ben gepassioneerd door theater, kunsttentoonstellingen en boeken lezen", aldus Allegri.

Hij beseft dat volgend seizoen belangrijk zal worden. "Volgend jaar wordt een belangrijk jaar. Belangrijk voor de keuze die ik uiteindelijk zal maken en voor de noodzaak om daarop voorbereid te zijn. Na een jaar pauze en vijf jaar bij Juve, wil ik niet terugkomen en iets verkeerd doen," legde Allegri uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties