Standard moet hopen op een misstap van Frankfurt, en welk Arsenal op Sclessin? "Als zij in crisis zitten..."

Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Sclessin
| 2 reacties
Standard moet hopen op een misstap van Frankfurt, en welk Arsenal op Sclessin? "Als zij in crisis zitten..."
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is quasi onvoorstelbaar dat Standard Arsenal verslaat met vijf doelpunten verschil. De Rouches moeten ook rekenen op de hulp van Guimaraes in Frankfurt. De hoop is wel aanwezig, want de Duitsers verkeren niet in de beste vorm.

Na de 5-1-overwinning tegen Bayern werd Eintracht Frankfurt enkele dagen later alweer met de voeten op de grond gezet door Standard. Sindsdien heeft de club van coach Adi Hutter niet meer gewonnen in de competitie en telt het een magere 1 op 12. Maar Eintracht ging tussendoor ook wel met 1-2 winnen op het veld van Arsenal. 

De Rouches kruisen de vingers opdat Guimaraes zou profiteren van de 'slechte' vorm waarin Frankfurt verkeert om minstens een eerste punt op verplaatsing te pakken. Zelfs al heeft de wedstrijd niets meer om handen voor de Portugezen.

Arsenal verkeert ook niet in de beste vorm. Op het veld van West Ham zetten de Gunners een reeks neer van twee maanden zonder overwinning in de Premier League. Het ontslag van Emery heeft nog niet voor de grote ommegang gezorgd.

"Arsenal in crisis? We zullen zien. Maar als ze in crisis zijn, dan maken we het allemaal mee in de Belgische competitie. We hebben ze goed geanalyseerd en hebben kunnen zien dat ze wel degelijk veel kunnen creëren."

"Als enkelen denken dat we ze makkelijk kunnen verslaan... het is een ploeg die ook veel meer middelen heeft dan wij. Ondanks Arsenal momenteel niet aan de verwachtingen voldoet in Engeland, blijft het wel een getalenteerde ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties