Goudhaantje laat nog maar eens van zich spreken bij Manchester United: "Hij doet ons denken aan Robin van Persie"

Nils Wens

Manchester United heeft gisteren uitgehaald tegen AZ Alkmaar. Het werd 4-0 na doelpunten van Greenwood (2X), Mata en Young. Alle doelpunten vielen binnen 11 minuten in de tweede helft.

Mason Greenwood speelde een sterke wedstrijd. Vooral in de tweede helft toonde het jonge talent zijn klasse met twee knappe doelpunten. Vooral zijn tweede doelpunt deed de supporters van Manchester United terugdenken aan een andere spits, namelijk Robin van Persie. Hij kwam naar binnen en hij trapte de bal met zijn linkse voet in de rechterbenedenhoek.

Solskjaer had na de wedstrijd mooie woorden voor Greenwood. "Hij is zeer gevaarlijk met zijn linkse voet, maar hij kan ook dreigend zijn met zijn rechtste voet. Alleen aan zijn kopballen is nog wel wat werk. Als hij het kan verbeteren, kan hij een goede all-round aanvaller worden."