Ajax anticipeert op zomerse exodus en tast erg diep in de buidel voor Braziliaans toptalent

Clint Vens
| 0 reacties
Ajax anticipeert op zomerse exodus en tast erg diep in de buidel voor Braziliaans toptalent

Onlangs werd bekend dat spelmaker Hakim Ziyech Ajax deze zomer gaat inruilen voor het Chelsea van Frank Lampard. Sportief directeur Marc Overmars verwacht dat er nog Ajacieden de poort van de Arena achter zich zullen toetrekken komende zomer.

De Amsterdammers anticiperen alvast op mogelijke vertrekkers met de komst van een Brazilaans toptalent.  Antony Matheus dos Santos, met de voetbalnaam Antony, heeft een contract van vijf seizoenen getekend in Amsterdam. 

Wapenen voor exodus

De 19-jarige aanvallende middenvelder komt over van São Paulo FC. Ajax betaalt een transfersom van 15.750.000 euro aan de Braziliaanse topclub, die nog kan oplopen tot 21.750.000 euro met variabelen. 

Overmars is een tevreden man: “We moeten nog een aantal maanden geduld hebben voordat Antony hier kan beginnen, maar we hebben met hem een creatieve speler in huis gehaald die voorin op alle posities uit de voeten kan. Het staat vast dat ook komende zomer spelers van ons gaan vertrekken. Daar moeten we op vooruit lopen, dus is het mooi dat het gelukt is deze transfer af te ronden.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties