Interview Gewezen doelman van de Rode Duivels: "Anderlecht moet er alles aan doen om Hendrik Van Crombrugge te houden"

Redactie
| 3 reacties
Gewezen doelman van de Rode Duivels: "Anderlecht moet er alles aan doen om Hendrik Van Crombrugge te houden"
Foto: © photonews

Toen Hendrik Van Crombrugge vorige zomer van KAS Eupen naar RSC Anderlecht verkaste stapelde hij de goede prestaties bij de Belgische recordkampioen op. Zijn secuur seizoen wekte interesse uit Duitsland op. Kapers op de kust voor RSCA!

De voorbije dagen informeerden we u over mogelijke opvolgers voor het geval dat Hendrik Van Crombrugge Anderlecht komende zomer zou verlaten. Onder meer Mike Vanhamel en Jean Butez passeerden de revue.

"Vanhamel speelde een erg sterk seizoen bij de Ratten en beschikt over de nodige ervaring", vertrouwde Philippe Vande Walle ons toe. "Butez is een van de grote beloften van ons kampioenschap en hij lijkt klaar voor een stapje hogerop. Twee goede doelmannen", oordeelde de ex-keeper van Club Brugge.

Moderne doelman

Niettemin denkt Vande Walle dat Anderlecht er beter alles aan doet om Van Crombrugge bij de club te houden. "Hij kan terugblikken op een sterk seizoen waarin hij veel punten heeft gepakt. Hij zou verleid kunnen worden door een buitenlands avontuur, maar Sporting moet er alles aan toen om hem te houden als ze hun wederopbouw willen verderzetten."

"Van Crombrugge zal de vruchten plukken van dat jaartje ervaring en kan een van de leiders van het team worden. Bovendien heeft hij een uitstekend voetenspel, een erg belangrijke eigenschap voor een moderne doelman", besloot de gewezen Rode Duivel verder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties