Vanhaezebrouck stelt zich vragen bij keuze van Kompany: "Misschien paste Saelemaekers niet in het systeem van Pep Guardiola"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Vanhaezebrouck stelt zich vragen bij keuze van Kompany: "Misschien paste Saelemaekers niet in het systeem van Pep Guardiola"
Foto: © photonews

Alexis Saelemaekers vindt zijn draai bij AC Milan. Na de herstart van de Serie A slaagde het jeugdproduct van RSC Anderlecht erin om hoge ogen te gooien op San Siro. Hein Vanhaezebrouck begrijpt niet dat paars-wit hem liet gaan.

RSC Anderlecht zal in totaal zo’n zeven miljoen euro verdienen aan Alexis Saelemaekers. Inmiddels vond paars-wit een akkoord met AC Milan. De Italiaanse traditieclub neemt hem definitief over. 

“Misschien paste Saelemaekers volgens Vincent Kompany niet in het systeem van Pep Guardiola”, lacht Hein Vanhaezebrouck bij RTBF. “Alle gekheid op een stokje, maar ik denk niet dat iedereen bij Anderlecht overtuigd was van zijn kwaliteiten.”

Alexis Saelemaekers werd soms aan de kant gelaten voor jongens als Kylian Sardella of Hotman El Kababri. Ik stel me daar vragen bij…

Hein Vanhaezebrouck

De voormalige coach van de Brusselaars snapt de keuzes van Kompany niet altijd. “Saelemaekers werd soms aan de kant gelaten voor jongens als Kylian Sardella of Hotman El Kababri. Ik stel me daar vragen bij…”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties