Real Madrid bevestigt positieve coronatest van Mariano Diaz

Alyssa Saliou
| 1 reacties
Real Madrid bevestigt positieve coronatest van Mariano Diaz

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid heeft bevestigd dat Mariano Diaz positief heeft getest op corona. De Braziliaan en de rest van de ploeg werden getest bij aankomst op het oefenterrein van Madrid, naar aanleiding van aan hun Champions League-clash met Manchester City op 7 augustus.

Mariano moet nu in quarantaine en zal de wedstrijd op de Etihad missen. De Spaanse club kondigde het nieuws aan via een verklaring op hun website: “Na de Covid19-tests die gisteren zijn uitgevoerd op ons eerste team door de Real Madrid Medical Services, heeft onze speler Mariano een positief resultaat behaald. De speler is in perfecte gezondheid en zal het isolatieprotocol thuis volgen. ”

Real Madrid bereidt zich dus voor op de clash tegen Manchester City zonder Mariano. De Spaanse reuzen staan voor een zware uitdaging ​​nadat de ploeg van Rode Duivel Kevin De Bruyne de heenwedstrijd met 1-2 won in Santiago Bernabeu.

Isco wist de score te openen, maar goals van Gabriel Jesus en Kevin de Bruyne bezorgden City een belangrijke voorsprong. Madrid mist ook aanvoerder Sergio Ramos, die met een rode kaart van het veld werd gestuurd.

Dinsdag bevestigde Manchester City-coach Pep Guardiola dat hij zonder zijn spits Sergio Aguero zal zitten. De Argentijn herstelt momenteel van een knieoperatie na een blessure die hij opliep in de eerste wedstrijd van City na de terugkeer van voetbal in juni.

De winnaar van de wedstrijd tussen Real en City neemt het op tegen Juventus of Olympique Lyon. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-0-overwinning voor Lyon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties