Hoe de vergelijking tussen Zulte Waregem en Liverpool plots wél steek houdt: "Goede aanvallers werken voor elkaar en dat doen ze"

Hoe de vergelijking tussen Zulte Waregem en Liverpool plots wél steek houdt: "Goede aanvallers werken voor elkaar en dat doen ze"
Foto: © photonews

"Ik wil Zulte Waregem niet vergelijken met Liverpool, maar daar hadden er ook al verschillende keren drie goede spitsen samen kunnen spelen." Francky Dury heeft goud in handen, zoveel is duidelijk. Temeer ze het elkaar ook wel gunnen, zo blijkt.

"Ik was echt blij dat Dimitri nog kon scoren op het einde van de wedstrijd, want hij is een tijdje buiten strijd geweest", aldus Saido Berahino in zijn reactie na de knappe zege van Zulte Waregem tegen Charleroi. "Of het een probleem is dat we met drie aanvallers nu in vorm zijn?"

"Neen, een beetje concurrentie is goed en ook samen lukt het goed. Iedereen doet zijn werk, de teamspirit is heel belangrijk en iedereen is blij na een doelpunt. We verdedigen samen en we vallen samen aan, mooi om te zien."

Cyle Larin had eerder al hetzelfde aangegeven: "We voelen elkaar goed aan, zowel op als naast het veld. Het klikt echt, er zit muziek in met Saido. Ik hoop dat ik hiermee mijn mislukte start met die gemiste strafschop heb goedgemaakt."

Francky Dury was ook vol lof voor zijn aanvallers: "Goede aanvallers werken voor elkaar en dat doen deze drie. Ze kunnen alledrie diep in de spits staan, maar zijn intelligent genoeg om op meerdere posities te spelen. Ze zijn een geschenk uit de hemel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties