Voormalig Nederlands international haalt uit naar John van den Brom: "Iedereen is happy dat hij weg is"

Voormalig Nederlands international haalt uit naar John van den Brom: "Iedereen is happy dat hij weg is"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Utrecht zijn ze op zoek naar een nieuwe trainer sinds het vertrek van John van den Brom naar Genk. De naam van Mark van Bommel valt. Hij zou dan Wesley Sneijder als assistent kunnen aanstellen. Die laatste was blijkbaar geen al te grote fan van Van den Brom.

“Ik ken Mark al zowat de helft van mijn leven. En ik heb altijd fantastisch met hem samengewerkt. Laat ik het zo zeggen: als ze ons vanuit Utrecht benaderen, sta ik er in elk geval positief in", zegt de 36-jarige Sneijder bij de NOS. “Utrecht mag me altijd bellen. Een mooie club, met veel ambitie. En het blijft mijn stad. Maar ik weet ook hoe ik ben. Als ik me ergens bij aansluit, dan wil ik wel iets te zeggen hebben. Ik moet niet het gevoel hebben dat ik het vijfde wiel aan de wagen ben.”

Sneijder leek zelfs even zijn comeback als speler te gaan maken bij Utrecht, maar dat plan belandde in de vuilbak. Met John van den Brom bleek het ook niet zo goed te klikken. “Iedereen is happy dat hij weg is. Maar ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat de huidige oplossing ook niet ideaal is”, zegt Sneijder over het feit dat beloftencoach René Hake aangesteld werd. “Dat is toch een aparte situatie. Vergelijk het met een adjunct-directeur die het na jaren ineens van de grote baas moet overnemen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties