'Real Madrid laat spelers opnieuw inleveren, maar... ziet daardoor ook toptransfer in rook opgaan'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
'Real Madrid laat spelers opnieuw inleveren, maar... ziet daardoor ook toptransfer in rook opgaan'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spelers van Real Madrid zullen ook volgend seizoen moeten inleveren. De spelersgroep lijkt akkoord te gaan met iets minder nullen op de bankrekening, maar de plannen gooien roet in het eten van de sportief directeur van de Spaanse landskampioen.

Florentino Perez kondigde enkele dagen geleden aan dat Real Madrid ook in 2021 zal besparen op de spelerslonen. De voorzitter van De Koninklijke haalt de coronacrisis aan als dé reden. Thibaut Courtois en Eden Hazard zullen dus minder verdienen. 

Opvallend: de spelersgroep lijkt zich ook neer te leggen bij de beslissing. Dat in tegenstelling tot de concullega’s van FC Barcelona. Lionel Messi en ploegmaats houden geen rekening met de financiële situatie en eisen hun loon. 

Al zal de beslissing van Florentino Perez wel invloed hebben op de transferpolitiek van Real Madrid. En vooral op de eventuele komst van Kylian Mbappé. Er is dan wel budget om hem los te weken bij PSG, maar ook de Fransman zal zich moeten schikken naar de nieuwe regels. 

Neymar, Messi én Mbappé?

De kans is dan ook groot dat Mbappé alsnog voor een verlengd verblijf in de Franse hoofdstad zal kiezen. PSG wil hem naast Neymar en Lionel Messi uitspelen en eindelijk de Beker met de Grote Oren naar Parijs halen. En de blanco cheque zal wellicht ook helpen…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties