Cristiano Ronaldo schiet Juventus naar de overwinning

De Oude Dame ontving vanavond Sassuolo. Verrassend feit dat het nummer 6 tegen nummer 7 in de Serie A was.

1ste helft

Juventus en Sassuolo hielden de bordjes in evenwicht in de eerste helft. De beste kansen waren voor Juventus maar gescoord werd er niet. In de toegevoegde tijd van de 1ste helft werd Pedro Obiangh van Sassuolo naar de kleedkamer gestuurd met een rode kaart.

Ruststand 0-0

2de helft

In de 51ste minuut kwam Juventus op voorsprong dankzij een doelpunt van Danillo. Hij scoorde met een verschroeiend hard schot.

In de 58ste minuut kwam Sassuolo langszij dankzij Gregoire Defrel. Zo is dit al de 5de thuiswedstrijd van Juventus op rij waarbij ze niet de 0 kunnen houden.

Juventus bleef niet bij de pakken zitten. Eerst scoorde Aaron Ramsey de 2-1 en in de 92ste minuut nette Cristiano Ronaldo de comfortabele 3-1 cijfers tegen de touwen.

Zo springt Juventus over Atalanta naar de 4de plaats in de Serie A.