Manchester City zoekt vlotscorende spits, maar Romelu Lukaku past meteen

Seppe Frans
| 10 reacties
Manchester City zoekt vlotscorende spits, maar Romelu Lukaku past meteen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City is met het oog op volgend seizoen aan het zoeken naar een nieuwe spits. Het toonde interesse in Romelu Lukaku, maar die lijkt zijn huidige werkgever niet te willen verlaten.

Manchester City vindt dit seizoen minder makkelijk de weg naar het doel. Sergio Agüero sukkelt de laatste maanden met heel wat blessureleed. Daarnaast loopt het contract van de Argentijn deze zomer ook ten einde. Ook Gabriel Jesus lijkt de hoge verwachtingen in het Etihad Stadium niet in te kunnen lossen. 

Het bestuur van The Citizens stelde dan ook een megabudget van 250 miljoen euro ter beschikking voor trainer Pep Guardiola. Tijdens zijn zoektocht naar een nieuwe aanvaller informeerde hij ondermeer naar de diensten van Romelu Lukaku, die eender actief was bij stadsrivaal Manchester United. 

Maar volgens Express Sports heeft de Rode Duivel geen enkele intentie om Inter Milaan te verlaten voor een nieuw avontuur bij Manchester City. De 27-jarige aanvaller geniet van zijn leven in Italië, maar ontpopte zich onder trainer Antonio Conte ook tot één van de sterkhouders in de Serie A

Inter Milaan strijdt nog volop mee voor de Scudetto. Het volgt op drie punten van leider AC Milan. Romelu Lukaku is met zijn twaalf treffers in de Serie A opnieuw belangrijk voor zijn ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties