Wouter Vrancken mist de kwaliteiten van Gustav Engvall: "Als hij niet zoveel was geblesseerd, had hij al lang een stap hogerop gezet"

Wouter Vrancken mist de kwaliteiten van Gustav Engvall: "Als hij niet zoveel was geblesseerd, had hij al lang een stap hogerop gezet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen kan ondertussen al een tijd niet meer rekenen op de doelpunten van Gustav Engvall. De Zweed sukkelt al maanden met de knie, maar ondertussen dreigt er ook een nieuwe operatie voor de spits. Wouter Vrancken is dan ook ontgoocheld.

Gustav Engvall blesseerde zich vorig jaar in februari tijdens het duel tegen KAA Gent aan de knie. Ondertussen zijn we bijna een jaar verder en is de Zweedse spits nog steeds niet volledig topfit. Hij sukkelt nog steeds met de knie, en moet opnieuw onder het mes. Dat betekent dat de spits terug enkele maanden moet revalideren, en hoogstwaarschijnlijk dit seizoen ook niet meer in actie komt voor KV Mechelen

Wouter Vrancken mist de kwaliteiten van zijn spits en schat hem ook hoog in: "Het is jammer dat Engvall maanden out is. Hij brengt ons veel bij. Als hij niet zoveel geblesseerd was aan de knie, had hij al lang een stap hogerop gezet."

KV Mechelen neemt het zaterdag in eigen huis op tegen KAS Eupen. De club beschikt over een overvolle ziekenboeg. Wouter Vrancken kan niet rekenen op de kwaliteiten van de geblesseerden Bateau, Storm, Bushiri, en Gustav Engvall.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties