Belg verkozen tot talent van de maand in Nederlandse tweede klasse

Jelle Ruts
| 0 reacties
Belg verkozen tot talent van de maand in Nederlandse tweede klasse
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benjamin Bouchouari heeft het Bronzen Schild voor beste talent van de derde periode in de Nederlandse tweede klasse gewonnen. De 19-jarige Belg speelt op het middenveld van Roda JC.

Benjamin Bouchouari werd op 13 november 2001 geboren in Borgerhout. Zijn eerste voetbalstapjes zette hij bij Waasland-Beveren. In 2010 kwam RSC Anderlecht de jonge middenvelder halen, daar bleef hij drie jaar. Bouchouari speelde dan nog één seizoen voor Genk, daarna weer eentje bij Anderlecht en dan tussen 2015 en 2017 voor KV Mechelen. Willem II haalde hem daarna naar Nederland. Ook bij Willem II bleef de Belg slechts twee jaar, waarna hij naar Fortuna Sittard ging. In 2020 ging Roda JC hem wegplukken voor hun eerste elftal. Op 28 oktober kon hij dan ook debuteren tegen Fortuna Sittard.

De jonge Belg werd verkozen tot beste talent uit de Nederlandse tweede klasse van de derde periode. Hij mocht de prijs in ontvangst nemen, samen met zijn fiere ouders, voor de wedstrijd vandaag tegen Cambuur. Dit seizoen speelde de kleine middenvelder al 19 keer voor Roda. Hij kon er al één keer scoren en gaf ook één assist. Roda staat op de achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties